Режим роботи магазину:
ПН - ПТ: з 10:30 до 19:00
СБ: з 10:30 до 16:00
НД: вихідний (приймаємо замовлення онлайн)
Каталог товарів

Yongnuo YNE3-RX. Новый приемник для системы Canon RT

Категорії

Компания Yongnuo выпустила новый ресивер, совместимый с системой Canon RT. Беспроводный модуль Yongnuo YNE3-RX работает на частоте 2.4 ГГц и позволяет добавить любую E-TTL вспышку Canon или Yongnuo в связку построенную на основе Canon RT – системы радиосинхронизации, разработанной Canon специально для своих вспышек. Подробнее о Yongnuo YNE3-RX→

Yongnuo YNE3-RX

Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Yongnuo YNE3-RX - це приймач, який дозволяє додати будь-який E-TTL спалах Canon або Yongnuo в одну систему, побудовану на основі системи Canon RT (системи радіосінхронізаціі, яку розробила компанія Canon спеціально для своїх синхронізаторів і спалахів серії RT).

Приймач YNE3-RX може приймати сигнал від наступних пристроїв: TTL-передавачів Canon ST-E3-RT, Yongnuo YNE3-RT або від спалахів Yongnuo Speedlite YN-600EX-RT, Yongnuo Speedlite YN-600EX-RT II, ??Canon Speedlite 600EX -RT, Yongnuo YN680EX-RT Lithium, ??Yongnuo YN968EX-RT.

До виходу цього приймача, окрім оригінального спалаху Canon Speedlite 600EX-RT і передавача Canon Transmitter ST-E3-RT для цього спалаху існувало всього 2 пристрої стороннього виробника - це аналоги цих пристроїв від компанії Yongnuo: спалах YN600EX-RT і трансмітер YN-E3- RT.

Але зараз, за допомогою приймача Yongnuo YNE3-RX в перелік пристроїв, що підтримують систему Canon RT, можна додати будь-який спалах з підтримкою TTL. За відносної дорожнечі спалахів, які сумісні з новою системою RT від Canon, такий пристрій буде дуже доречний.

Пристрій має наскрізний "гарячий башмак", кнопку "Тест", (вона ж грає роль кнопки спуску затвора при роботі в режимі "пульт керування") і діодний індикатор, який відображає встановлення зв'язку з передавачем.

Крім того, приймач оснащений роз'ємом PC-Sync для підключення й підпалу студійних спалахів, а також інтерфейсом miniUSB, який призначено для оновлення прошивки приймача.

На корпусі пристрою є рідкокристалічний дисплей, який допоможе вибрати канал (1-15) або групу (А, B, C, D, E).

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*